Kezdőlap » Árpádblog évértékelő 2013!

Árpádblog évértékelő 2013!

írta Árpád
5 megtekintések
Figyelem! A bejegyzést több, mint egy éve publikálták, ezért annak tartalma elavult vagy irreleváns lehet.

Az évértékelő megírása idén is kihívásokkal teli feladatkén tornyosult fölém, hisz jóformán nincs két egyforma év, amelyet össze tudnék hasonlítani, már csak azért sem, mert kétévente domaint váltok – remélhetőleg felhagyok ezzel a rossz szokásommal is – vagy éppen elszalasztom megírni egyéb okok miatt. Idén megembereltem magam, hisz az Árpádblog és olvasói megérdemlik a szummázást, hisz egy fantasztikus év van mögöttünk több szempontból is!

Az Árpádblog születése

Az Árpádblog hivatalos elindítása 2013 májusára tehető, addigra épült fel az új felület és a dizájn, melyet nemsokkal később le is cseréltem egy blogger barátabbra is. Tehát lássuk a legfontosabb adatokat:

2013 – Havi látogatottsági statisztikák

A havi látogatottsági statisztikák ingadozásaiból jól látható, hogy az első hónap erőteljes kampányidőszakában, mikor szinte minden médiumon toltam az oldal reklámozását, járt némi eredménnyel. Az azt követő hónapok pedig jól jellemzik, hogy teljes marketing és olvasótoborzás nélkül, pusztán a keresőkifejezésekből mindig harmad annyi látogató érkezik az oldalra. Mondhatnám, hogy kísérlet volt a remetelétbe történő kivonulás az online világból, mégsem ez történt: beakadtam. A jó kifejezés a beakadás, mikor túl sok témája van a bloggernek és aztán végül egyiknek sem fog neki. A több hónapnyi holtidőszak után ezen is túllendültünk és az év vége felé, már viszonylag szép eredményeket mondhat magának egy frissen indult blog, hogy aztán 2013 decemberében a napi látogatószám elérje a 62-őt!

2013 legforgalmasabb napja az Árpádblogon

Érdemes kiemelni, hogy a legtöbb látogató az oldalra 2013.május.12-én érkezett, amikor is 266 egyéni látogató érkezett és a következő oldalakat böngészték leginkább:

Top 10 legolvasottabb bejegyzés az Árpádblogon 2013-ban

 1. A blog írás 20 parancsolata – tippek és trükkök
 2. Illuminátusok és sátánisták a szórakoztatóiparban?
 3. Anime és sorozat szemle / 2013 nyár, ősz I.
 4. Megszűnik az Animax!
 5. Hét éves semmiségek
 6. Kill la Kill (2013) Bögyös-segges, vagány vizuális orgia!!!
 7. Kjúdó és önismeret: az íj útja
 8. Anime és sorozat szemle / 2013 nyár, ősz II.
 9. Meztelen blog – Pucér blogger? Önazonosság a digitális érában
 10. Tollforgatás: 5 tipp a produktivitáshoz

Az Árpádblogra mutató TOP 10 link 2013-ban (köszönet érte!)

*Annak érdekében, hogy a statisztika hiteles legyen, eltávolítottam az első két helyezettet, mely a Keresőkből (pl. Google, Bing) érkező összesen 1780 találatot illeti, illetve a második helyen a Facebookrol jövő 698-at.

 Top 10 keresőkifejezés 2013-ban a Wordpress szerint!

Hogy miért a Wordpress szerint? Az ok egyszerű, a Google indén változtatott a keresések statisztikájával kapcsolatos jogi rendelkezésekről, így aki a Google fiókjába bejelentkezve keresett a weben (és talált meg), azon keresőkifejezések titkosításra kerültek, így sem a Wordpress, sem semmilyen más médium nem férhet hozzájuk, kivéve persze a Google Webmester-eszközöket (mely éppen döglődik), míg a statisztikai igáslovuk, a Google Analytics már nem támogatja a listázásukat (ott is “ismeretlen kifejezésként kerülnek aposztrofálásra ezen adatok), kivéve persze ha PRO fiókot vásárolunk – és itt a hangsúly a vásárláson van, hát hogyne!

 1. blogírás
 2. megszűnik az animax
 3. orgia
 4. lady gaga illuminátus / sátánista
 5. illuminátusok 2013
 6. anime 2013 ősz
 7. árpádblog
 8. 2013 anime sorozatok
 9. 2013 animék
 10. óriási női orgia

 Top 10 keresőkifejezés 2013-ban a Google szerint

A Webmestereszközökből leszűrve:

 1. blogírás
 2. orgia
 3. 2013 animék
 4. bögyös
 5. anime sorozatok
 6. csöcs
 7. késés
 8. animax megszűnik
 9. blogírás ingyen
 10. perverz animék

Top 10 legidiótább keresőkifejezés 2013-ban, szerintem

A bloggerek a napi statisztikák átfutása közben mindig belebotlanak olyan keresőkifejezésekbe, melyek láttán csak értetlenül állnak és az agyhalál beálltáig röhögnek fennhangon. Lássuk az idei legjobbakat, némi komennttel:

 1. jó csöcsök, élethű képek [új piacot kell teremtenem]
 2. postagalamb wikipédia [megtiszteltetés, hogy erre a én blogom jön fel a keresőben, ugyanakkor el kell gondolkodni a SEO-n]
 3. sátánista popzene [igen, ő Britney Spears]
 4. könyv ballasztanyag [léghajóba igen kiváló, ajánlott pl. a Háború és béke]
 5. buja csöcs [még mindig itt vagyunk leragadva]
 6. toll a füledbe [ezt Joker csinálta jól, ő mások szemébe szúrta]
 7. való világos fiúk blogger [nem, itt olyan nincs]
 8. mindig felülről kezdődik [nem, randik alkalmával általában alulról jön]
 9. kurva vagyok blog [ez már engem is érdekel…]
 10. poe marketing [felfújható Hollóval az igazi!]

 Tehát ennyi lenne a 2013-as év a számok tükrében és csak annyit mondhatok: jó év volt, mert rengeteg tanulságot sikerült levonni általa, illetve több új irányt is megszab a blog témáit illetően. De erről egy másik bejegyzésben!

Kapcsolódó