Kezdőlap » Konspirációk – 2. rész – Ha a „hárfa” megszólal

Konspirációk – 2. rész – Ha a “hárfa” megszólal

írta Árpád
2 megtekintések

Mint az az előzőekből kiderült (Konspirációk – 1. rész – Melódia amit senki sem hall) viszonylag régen, márt több, mint száz évvel ezelőtt foglalkoztak a földi ionoszféra és a Schumann-hullámok tulajdonságaival és többen eszközként, vagy éppen új típusú fegyverek létrehozásához kívánták felhasználni, mint amilyen Tesla rejtélyes “halál sugarának terve is volt, amelyet egyes összeesküvés elmélet hívők szerint meg is valósított a tudós és ki is próbálta azt, erre a Tunguzkai-esemény szolgálhat bizonyítékul. Nem változott az emberek azon vágya amely az időjárás manipulálására irányult, vagy éppen valamilyen szuper fegyver megszerezését tűzte ki célul. Sokak szerint ezen törekvések gyújtópontjában a sokat emlegetett HAARP porject áll, amely telephelyét pont ilyen céllal építette ki Alaszkában.

A HAARP (hárfa) project teljes megnevezése: High Frequency Active Auroral Research Program amely magyarul nagyjából annyit tesz: Aktív Nagyfrekvenciájú Sarkfény Kutató – Megfigyelő Program.
Hogy miért pont a HAARP-ra sütötte rá “szuper fegyver” billogot a közvélemény annak több oka is van, mint például az az érdekes tény, hogy egy elméletileg tudományos jellegű kutatás költségvetését nagyban támogatja az amerikai Légierő és Haditengerészet illetve a (DARPA) Nemzetvédelmi Ügynökség is. Sokak szerint ez egyértelműen bizonyítja a feltételezést, hogy a HAARP nem csak valami harmadrangú egyetemi kutató projekt, hanem annál klasszisokkal nagyobb szabású és komolyabb fegyverkutatási tervezet része. Végtére is ki a fene akarná csupán passzióból tanulmányozni a sarki fényt, arról nem is beszélve, hogy ebbe komoly pénzeket is fektet.
A HAARP állomás építését 1993-ban kezdték meg az alaszkai Gakona nevű település melletti területen. 2007-ben fejezték be a fejlesztéseket, innentől számíthatjuk 100%-os hatásfokú üzemelését is.

A hivatalos nyilatkozat szerint az állomás nem csak figyelgeti az ionoszférát, hanem nagy erejű rádióhullámokkal is bombázza azt, hogy ennek visszacsatolásait és hatásait vizsgálják a 180 darab különleges antennából álló relé segítségéve. Sokan megkérdőjelezik a módszert, mivel az minden bizonnyal befolyással van a légkör ezen rétegére is, amelynek járulékos (vagy éppen szándékos) következménye lehet az időjárás befolyásolása is, sőt a legvadabb rémálmainkba illően, akár még földrengések előidézésre is képes lehet! Sokan csak ionoszféra sütőnek nevezik az eszközt. Az ionoszféra hevítésének hatására hatalmas hőbuborékok jönnek létre benne, melyek befolyásolhatják a jet-stream szeleket, melyeknek nagy szerepük van a földi időjárás természetes szabályozásában. Ezek áramlásának módosítása hatással lehet az időjárásra. Mindezek mellett ELF hullámokat is képes gerjeszteni a HAARP, amelyek főként a Schumann-hullámok szintjén alkalmasak tusabefolyásolásra is…

Az időjárás módosítása a szkeptikusok szerint azért képtelenség ily módon, mivel az Ionoszféra a 30-150 km-es magasságon helyezkedik el, míg az időjárás, mint folyamat (ismereteink szerint) döntően a troposzférában, max. 10-15 km-es magasságig zajlik. Ez az elmélet viszont figyelmen kívül hagyja azt a tényt, hogy az utóbbi évtizedekben fény derült számtalan olyan magas légköri jelenségre, amelyek valószínűleg döntően hozzájárulnak a légkör elektromos egyensúlyának fenntartásoz. Ilyenek például a normál, láthat villámok felett keletkező titokzatos, kékes-vörös színben pompázó jet-ek, sprite-ok v. manók, amelyek – tiszavirág életű létezésük idejére – akár a mezoszféráig is felérhetnek. Mivel ezeknek a puszta létét is alig több, mint tíz éve fedezték fel, szinte semmit nem tudunk az időjárásban betöltött szerepükről, vagy természetükről. Lehetséges, hogy a HAARP projekt megalkotói többet tudnak minderről? Ami a tudatmódosítást illeti, elméletileg valóban befolyásolhatóak az emberek alacsony frekvenciás rádióhullámokkal, ha azok elég erősek. Természetesen nem lehet őket rávenni arra, hogy “A” kóla helyett “B” kólát vegyenek, vagy X helyett Y elnökre szavazzanak; de hangulatok, például eufória v. depresszió egyaránt stimulálhatóak lehetnek így.
Forrás: Időkép

(megjegyzés: a depresszió és más mentális betegségek kezelésére alkalmazott gyógyszerek a fő sereghajtói a gyógyszeripar bevételeinek)

Az utóbbi időben megszaporodó természeti katasztrófák mindenesetre érdekes egymásutánban következtek be…

Az elme befolyásolása

Az eddigi adatokból következik, hogy a HAARP projekt antennái tevékenységük mellékjelenségeként nagy mennyiségben termelnek olyan elektromágneses hullámokat, amelyek frekvenciája 7,8 Hz. A kérdés az, hogy ez a véletlen műve, vagy szándékosan előidézett jelenség? Mérések szerint az emberi agy hipnotikus állapotban is dominánsan alfa-hullámokat termel. A vizsgálatok ugyanakkor azt is igazolják, hogy hipnózis alatt az ember huszonötször könnyebben befolyásolható szuggesztiókkal, mint normál éber állapotban. Nem kell túl sok fantázia ahhoz, hogy ezen információkat összekombináljuk. Alaszka messze van? Az ionoszféra tükrözési effektusát kihasználva egy kisugárzott jel nagy pontossággal juttatható el Földünk bármelyik pontjára. Amennyiben csak természetes állapotú Schumann-hullámokról van szó, nem feltétlenül kell rosszra gondolni, hiszen ezek a hullámokkal természetszerűen egyébként is napról napra találkozunk. Azonban könnyű visszaélni a Schumann-hullámok természetével:
1. A mesterséges sugárzás intenzitásának növelése befolyásolhatja az ember tudati állapotát, érzékenyebbé teheti a mindennapi normális szuggesztív befolyásolások iránt (pl. reklámok).
2. A rádiótechnikából ismerjük, hogy az adók közismert frekvenciái csak vivőhullámok, amelyekre a tulajdonképpeni információt ráültetik (felmodulálják). Ha például a rádiónkon beállítjuk az FM 104 MHz-es tartományt, nemcsak egy monoton hangot hallunk, hanem egy komplett rádióprogramot, beszédet, zenét. Ezeket a komplikált információkat a 94 MHz-es vivőhullám segítségével juttatják el az adótól (rádióadók) a vevőig (rádiókészülékig), majd a rádiókészülék ezeket ismét hallhatóvá alakítja. Az adó és a vevő közötti útszakaszon semmit sem hallunk a műsorból. Mindennapjainkat ilyen jellegű elektromágneses hullámok sokasága között éljük, szervezetünk mégsem érzékeli őket. Ennek nyilvánvalóan az az oka, hogy a hagyományos rádiófrekvenciák egy olyan elektromágneses tartományhoz tartoznak, amiket az emberi agy nem képes érzékelni.
Mi történik azonban akkor, ha egy alfa-tartományú ELF-hullámra, pl. egy teljesen szokványos Schumann-hullámra ültetünk információt? Feltételezéseink szerint pont ezzel kísérleteznek, többek között a HAARP projekt keretein belül. Könnyen elképzelhető, hogy ily módon gyanútlan emberek ezreinek agyába lehet észrevétlenül információkat eljuttatni.

The Sound of Silence a hadsereg cia kód szó amit az elme-irányításra használnak. Az 1950-es évek közepén tesztelték, a 70-es évek folyamán tökéletesítették, és a modern amerikai hadsereg által használták a 90-es évek elején az ellenkezések és figyelmeztetések ellenére, amiket olyan emberek bocsátottak ki, mint például Dwight David Eisenhower. Ezt az elme-változtató titkolt fegyvert valami alapján a tudatküszöb alatti hordozó technológiának, vagy a Silent Sound Spread Spectrumnak nevezik (SSSS). Dr. Oliver Lowery által katonai használatra fejlesztették ki a Georgiai Norcrossban és leírják az US Patentben # 5,159,703 — “Silent Subliminal Presentation System” 1992-es kereskedelmi használatra. A nyilvánvaló kivonat olvasható is a cikkben. “Egy csöndes kommunikációs rendszer amiben nonaural szállítók, a nagyon alacsony (ELF) vagy nagyon magas audiofrekvencia (VHF) tartomány vagy a szomszédos ultrahangos frekvencia spektrumban, vagy amplitúdó-, vagy frekvencia-modulálódott a kívánt intelligenciával és akusztikailag vagy rezgésileg szándékosan az agyba terjedt, tipikusan a hangszórók, fülhallgató, vagy piezoelektromos jelátalakítók használatán keresztül. A modulált szállítókat közvetlenül, valós időben közvetíthetik, vagy kényelmesen felvehetik mechanikusan, mágnesesen vagy optikai médiákon a hallgatónak. Ez az eszköz a csend hangja egyszerűen számításba veszi a speciális gondolatok szavatolatlan beültetését, érzelmeket, ráadásul a gyanútlan emberi lényekbe testi tetteket ír elő. Röviden itt a meglévő technológia, az igazi képesség, hogy merő bábukká váljunk bizonyos vezérlők kezeiben, vagy másképp bábukká változtassanak emberi lényeket. Itt a technológia amivel egyetlen golyó nélkül az összeesküvő emberek átvehetik az egész Föld fölött az uralmat. 1991. március 23-án egy hírkivonatot bocsátottak ki az ITV News Bureau Ltd.-n (London) szolgáltató közleményben “High-Tech Psychological Warfare Arrives in the Middle East.” Ez a sivatagi vihar hadművelet alatt volt George Bush adminisztráció ja alatt, és leír figyelemre méltó részletességgel egy US pszichológiai hadviselést egy (psy-ops) titkolt operációt, amit sikeresen az iraki csapatok ellen vetettek be Kuvaitban. Azt, ami történt, hogy egyetlen lövés nélkül megadták magukat az iraki erők az amerikaiak cenzúrázták. Csak a brit sajtóban jelent meg:

“egy hihetetlen és nagyon osztályozott psy-ops programot, ami a Silent Sound technikákat hasznosítják, sikeresen bevetettek. A lehetőség, hogy használják ezt a módszert akkor történt, amikor Saddam Hussein hadseregeinek a parancsnoki és ellenőrző rendszereit megsemmisítetté k. Az iraki csapatokat akkor arra kényszerítették, hogy arra használják a kereskedelmi FM rádióállomásokat, hogy folytassák a kódolt parancsokat, amiket a 100 MHz-es frekvencián sugároztak. Az US spy-ops csapat felállította a saját hordozható FM adóját, miközben ugyanazt a frekvenciát használta Al Khafji elhagyott városában. Ez az amerikai adó legyőzte a helyi iraki állomást. Hazafias és vallásos zenével egyetemben psy-ops “homályos” megtévesztő és ellentmondó katonai rendet és információt közvetített. Egy sokkal erőteljesebb technológia mindazonáltal dolgozott. Ez a kifinomult elektronikus rendszer arra lett tervezve, hogy közvetlenül a hallgató elméjének beszéljen; belépve az agyhullámokba, kezelve az agy elektro-enkefalogrammikus (EEG) mintáit. Így beültetve mesterségesen a negatív érzelmeket – élénk félelem, aggodalom, kétségbeesés és reménytelenség érzéseit hozták létre az iraki csapatokban.” Az első Öböl háború alatt az ember aki a legvalószínűbben rendezte a Silence Sound bevetését Albert Major (Bert) Stubblebine tábornok volt, aki az US Army csapatok tábornoka volt, úgy mint a hadsereg Elektronikus kutatási és Fejlesztési parancsnoka (ERADCOM), úgy mint a hadsereg Intelligence and Security parancsnoka (INSCOM). Röviden Albert Stubblebine volt a hadsereg viszonya a CIA-val és a Naval Intelligence kéme (ONI), és ERADCOM feje. Õ volt az US Army legfelső kém-főnöke, és természetesen hozzáférése volt a titkok közül mindegyikhez. Most visszavonult aktív szolgálatból 32 éves karriert követően a feleségével Rima Laibowval egyesülve egy csapatba, amit a Natural Solutions Foundation-nak nevezett el, ami állítólag azért lett létrehozva, hogy harcoljon minden egészségügyi szabadságra veszélyt jelentő fenyegetéssel köztük Codex Alimentarius, oltások, és természetesen a FDA Gestapo. A honlapjukon, olvasható Albert N Stubblebine- ról: A sok újítás közül amit kifejlesztett segített az USA-nak, hogy egy nagyon alacsony sérülési aránnyal vezesse az első öböl háborút.
Forrás: Utolsó idők

Földrengések

2005 – Katrina hurrikán (New Orelans-ot érintő nagy erejű hurrikán, 10 000 áldozat)

*elméletben ha egy nagy víztömeget folyamatosan melegítenénk, akkor a megfelelő körülmények között hurrikán jönne létre

2006 – Jáva-szigeteki földrengés és tsunami (668 halálos áldozat, 54 000 fő fedél nélkül)
2006 – Haiti földrengés (316 000 halálos áldozat, 1,5 millió fő fedél nélkül)
2007 – Perui földrengés (500 halálos áldozat)
2008 – Szecsuáni földrengés (69 000 halálos áldozat, 368 000 sérült)
2010 – Haiti földrengés (170 000 halott, 190 000 sérült)
2010 – Chilei földrengés (700 halott)
2011 – Japán földrengés (11 362 halott, 16 000 fő fedél nélkül)

*a földrengések főként olyan helyeken alakulnak ki ahol a földkéreg lemezei találkoznak és felgyűrődnek, vagy éppen elszakadnak egymástól. A mélyben keletkező pár centiméternyi eltolódás a felszínen földrengéseket okoz. Elméletben a tektonikus lemezek vándorlására hatással vannak a földkéreg alatti folyékony magam hullámai – befolyásolhatóak lennének a Schumann-hullámok (amelyek akadálytalanul képesek a földfelszín alatt is terjedni) célzott irányításával?

Nem csak Alaszka?

Az orosz HAARP? (az elhagyatott telepen furcsa szerkezetek találhatóak, amelyek létezésére nincs hivatalos magyarázat)

Több kép itt: http://englishrussia.com/index.php/2007/12/02/deep-in-the-forest/

Orosz ionoszféra-kutató központ:

Oroszországi Ionoszféra kutató központok (mára többségük elhagyatott)
Több kép itt: EnglishRussia

Videók, melyek érdekes égi jelenségeket mutatnak be:

30 perccel a szecsuáni földrengés előtt (Kína):

2009 Moszkva feletti égi jelenségről készült híradás:

2009 Norvégia feletti égi jelenségről készült híradás:

Egyéb érdekes égi események:

Kapcsolódó oldalak:

http://www1.freeweb.hu/aranylaci/haarp/haarp.htm

VÉGE
PS.: Frissítések elképzelhetőek

Hozzászólások lezárva.

Kapcsolódó