Olvasónapló (2016)

3 thoughts on “Olvasónapló (2016)”

 1. rien says:

  Sajnos nekem nem volt 2016 valami termékeny év olvasás terén. Úgy kellett utána nézem a Molyon, hogy egyáltalán mit is olvastam. Ezek közül amit mégis ajánlatni tudok az A békés harcos szent utazása c. kötet, persze csak A békés harcos útjának elolvasása után, hisz ez utóbbinak a folytatása.
  Gyakorlatilag arról szól, főleg az első kötet, amit mi zen tanítványok próbálunk magunkból “kierőszakolni”, a jelenlétről, ill. annak a mindennapokban való alkalmazásáról. Na nem amolyan kéziköny formájában, hanem életrajzi regénybe öntve.

  1. Árpád says:

   Köszönöm! Mindeképp felírom + megjegyzem és ha lesz alkalmam akkor megolvasom. Igaz már van egy rahedli könyvem 17-re, de mindig fenntartom a műsorváltoztatás jogát. 🙂

 2. Névtelen says:

  Kedves Árpád
  Régen olvastam a blogod, ami egészen más volt, újságírósabb, személyesebb is egyben. Majd elköltöztél azt hiszem Budapestre, nekem is fordult az életem, és nem követtelek már (ja, pár évre rá én is Bp-re költöztem :)). Ma szembe jutottál, belenéztem mit is töltögetsz mostanság fel. Először is, jó,hogy még most is írsz.
  Ha javasolhatok könyvet, akkor ez lenne az:
  https://moly.hu/konyvek/frank-e-peretti-ez-elet-sotetsege

  Íme a videó változat, mert most adták ki új köntösben. https://www.youtube.com/watch?v=xmYWoImRP_8

  Üdv. egy régiből lett új olvasód.

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: