Tollforgatás: 5 tipp a produktivitáshoz

5 thoughts on “Tollforgatás: 5 tipp a produktivitáshoz”

 1. buldozerjoe says:

  jó írás, egyetértek minden sorával, sőt, magam is hasonló észrevételeket jegyeztem fel régebben (bár nem tartom be felét se). az utolsó előtti link nem üzemel

  1. Árpád says:

   Köszi a feedbacket! Utánanéztem a linknek, valamilyen megfontolásból meghívásossá tették a weboldalt. Remélem csak átmeneti jelleggel.
   Nekem leginkább a “minden napi írás” ami nehezemre esik, emberi lustaság, de semmit sem adnak ingyen ugye… 🙂

 2. why-att says:

  Jó kis összefoglaló, megszívlelendő tanácsokkal.
  Külön köszönet az ajánlásért az “Őket olvasom”-ban. 🙂

 3. Kiss Attila says:

  Szia, nagyon tetszett a bejegyzésed. Tényleg a legfontosabbakat írtad le, de én kiegészíteném egy hatodik ponttal:

  Mindig legyen üzeneted

  Rendszer a káoszban. Ha már minden nap írsz, lehetetlen követni egy bizonyos struktúrát. Nem mindegy milyen hangulatban ülsz az íróasztalhoz. Viszont érdemesnek tartom a blog legelején leszögezni, hogy mit akarsz elérni a blogolás során, valamint, hogy mit üzensz a bejegyzéseiddel.
  Ha egy állandó üzenet szerepel a bejegyzések többségében, az segít egyedivé tenni a blogot, és fontos támpont az egyéni stílus kialakításában.
  Nekem az első blogomban a belső kisugárzás pozitív hatása volt az üzenetem. Most pedig a félelmek legyőzése.

  1. Szabó Árpád says:

   Kedves Attila, én köszönöm a kommenetet, főleg mert ez egy nagyon jó támpont, jó irány amiről írsz. Azt hiszem ráébresztettél, hogy a blogolás esetében már formai és tartalmi sajátosságokat is vizsgálni kell, mert ezek szerint két fajta blog (blogger) van: az aki saját személyes köré írja meg a blogot (amelyben állandóan változik a téma), míg van olyan, aki életciklusonként új blogot indít, hogy elkülönüljenek a témák, sőt esetleg több blogot is futtat egy időben.
   Én az előbbiekhez tartozom – már csak költséghatékonyság ügyében is: saját domainnel és technológiai háttérrel nehezebben mozgok.
   *PS: feliratkoztam a blogodra, majd néha előfordulok kommentben is 🙂

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: