Magyar Blogoszféra Felmérés 2015!

4 thoughts on “Magyar Blogoszféra Felmérés 2015!”

 1. rien says:

  Kitöltve. 😀

  1. Árpád says:

   Köszi! 🙂
   Egyre izgalmasabb évről évre szurkolni, hogy minél többen töltsék ki. Már nagyon várom az eredményeket. Igaz Twitteren néha el-el szórok pár morzsát, hogy éppen mi hogy áll.

 2. Péter says:

  Na kitöltöttem már én is, néhány javaslat. A bejegyzések hosszánál, a szó szám helyett, praktikusabb lenne az oldalszám megadása (A/4-es formátumban). A “Milyen témákról írsz?” résznél lehetne külön videojáték, anime, és személyes történetek pontok. Érdekes adat lehetne még az is, hány kommentet kap valaki átlagosan egy bejegyzése alá? (Kevesebb mint 10, 10-20 között, stb.)

  1. Árpád says:

   Köszönöm a kitöltést Péter!
   A kommentes ötletet felírom, megvettem, nagyon fontos mutatószám az olvasók szóra bírása és kommunikáció beindulása, sőt pl. nálad is már kisebb közösség szerveződött köré.
   A terjedelemnél én inkább karakterszámot szerettem volna (szóközökkel), mert ez bárhogy is mérjem, ugyanaz, míg az A4-es oldal félrevezető tud lenni. Calibri 11-es és Times New Roman 12-esben már nem ugyanannyi az egy oldal. Mindez mellett pl. sokan nem szövegszerkesztőben írják meg előre a posztokat, hanem rögtön begépelik a blog szerkesztőjébe. Ott a többség esetében viszont legalább egy szó számláló el van helyezve, szóval nekem ez volt az érvem a szavak száma mellett. Igen, ez sem lehet pontos, hisz nem minden szó álla ugyanannyi karakterből 🙂

Mondanál erre valamit?

%d blogger ezt szereti: