Feedly – korai temetni az RSS-t!

6 thoughts on “Feedly – korai temetni az RSS-t!”

 1. Márton Csernik says:

  Én a Netvibes-ot használom már évek óta, nagyon elégedett vagyok vele, igaz, csak a böngészőben szoktam kinyitni (nem tudom, hogy van-e app), és csak a “dobozos” nézetet szeretem, amikor az összes blog/weboldal RSS feedje külön-külön jelenik meg, nem összecsapva egy listába mint a Readernél vagy a Feedly-nél.

  1. Árpád says:

   Részemről a Reader rémálom volt, mégpedig egy oknál fogva: rohadt randa egy alkalmazás. Tudom, hogy ez annyira Applebuzisan hangzik, de manapság ha tehetem, igyekszem olyan programokkal, appokkal kapcsolatot ápolni, melyeknek letisztult a kezelőfelületük, egyszerű a működésük és célfeladatokra valók. Jó dolog a svájci bicska… a svájciaknak, nekünk csak néha.
   Elsőre egyébként én is a Netvibes-on kötöttem ki, de egyrészt szeretek pionír lenni, és periférián mozogni szinte mindenben, másrészt imádom kipróbálni az új dolgokat. Anno az Ubuntuhoz és úgy elve a linux disztrókhoz is ez vezetett el. (mivel a Windows csúnya volt – igaz mostanra megbízhatóbb, oldschool vizuális sémával meg mindegy, lényeg, hogy effektív).
   Szóval részemről feedly: egyszerűség, letisztult design, pionír – no ez így tényleg Apple logó alá való szar mottó. 🙂

 2. why-att says:

  Egyre több blogot követek úgyhogy gondoltam kipróbálom a Feedlyt. Eddig jó, könnyen kezelhető és tényleg letisztult, áttekinthető.

  1. Árpád says:

   Örülök neki, hogy jó alternatívaként tud szolgálni! 🙂
   Én már megint ott tartok, hogy csak hétvégén van időm jobban elmerülni a blogolásban és az olvasásban, addigra pedig mindig irreálisra duzzad az olvasatlan cikkszám.
   Van is egy ilyen mondás, hogy amit azonnal nem olvasol el és átteszed a “majd elolvasom” kategóriába, az úgyis végül a “kukában” köt ki…

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: