Blogszülinap: már 1 éve nem egyszerű Árpádnak lenni!

4 thoughts on “Blogszülinap: már 1 éve nem egyszerű Árpádnak lenni!”

 1. balaaz says:

  Ennek az utóbbi egy évednek az utolsó egy harmadán már én is jöttem veled az utadon. Szerettem itt lenni. Köszönöm, hogy itt lehettem.:)

  Amúgy boldog blogszülinapot és további kihívásokkal teli, izzadságában élvezetesen melós újabb egy évet kívánok!:)
  Jó sok lapozgatni való képet csatoltál, köszi! Az elsőnél a rólam-leírásodon igen szélesen mosolyogtam, de csak úgy befelé a bajszom alatt -bocs! Az Internet Archive szolgáltatása egyébként ingyenes volt? Rákattintottam, de nem mélyedtem el, így csak azt látom hogy nonprofitok és donálhatóak…

  1. Szabó Árpád says:

   Köszönöm szépen és köszönöm, hogy itt vagy! 🙂
   Igen, az Internet Archive: Wayback Machine bárki számára elérhető és anonymus felhasználóként lehetőségünk van bármely webcím pillanatképeit megnézni. Igaz sokkal lassabban tölt be (néha hiányos is), mint egy valódi, online weboldal, de megéri vele nosztalgiázni: https://archive.org/web/

   1. balaaz says:

    Lenne még itt egy dolog, ami feltűnt, korábban akartam is már kérdezni: Látom a képeken, hogy 2011-ben még voltak ‘kijelzett utolsó hozzászólásaid’, azóta meg nincsenek. Ez koncepció? Szabad tudni miért? Én szeretem ha van egy oldalon ilyen és a legtöbb helyen meg is találom.

    1. Szabó Árpád says:

     Jól elgondolkodtattál, hogy vajon miért nincs utolsó hozzászólások widgetem, aztán gyorsan aktiváltam és láttam már, hogy miért: mert nem dobál mellé kis avatarokat, mint a wp.com-os verzió, így nem is figyelemfelhívó. Aztán tovább morfondíroztam magamban és eszembe jutott: a régebbi sablonokon két oldalsávom is volt, jó ideje meg már csak egyet használok és oda mazsolázgatni kellett a dobozokat , meg hogy mi a fontos, hogy megjelenjen és milyen sorrendben. 🙂 Most visszaállítottam, de lehet a jövő héten lecserélem valami jobbra, mert ez így viszonylag kevés információt szolgáltat.

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: