Blogmustra 2014 – január

11 thoughts on “Blogmustra 2014 – január”

 1. Eszter says:

  Köszi a mentiont, és BÚÉK! Szeretek itt lenni.

  A rongybiciglis blog érdekes, köszi a tippeket!

  1. Árpád says:

   Szívesen mindkettőt! Végtére is kb. te vagy a példa szabatosan megírt jó témákban 🙂

 2. tempty says:

  ó, ezer köszi, jólesett nagyon!

  1. Árpád says:

   😀

 3. balaaz says:

  Hehe – én is ott vagyok jobbra. Kösz! Csúnya, hosszú és jellegtelen a blogcímem, már egy hónap blogolás után kedvem lenne változtatni, most hogy mindjárt dobom fel a harmadik sablont is! 😀 De még sok értelme nincs nevet változtatnom, annyira képlékeny az egész, szinte napról-napra változtatok valamin. És még a tojáshéj is a seggemen van. Kíváncsi vagyok “felnövök-e és ha igen mi lesz belőlem”? (Amúgy lenyúltam a kiemeléses formázásod és így jobban tetszik a bejegyzésem. Ezt is köszi…)

  1. Árpád says:

   🙂 Nincs mit, egyébként is tényleg ideje volt már frissíteni a linktáramat, főleg, mert szinte már megszámlálhatatlanul sok blogot követek és eljött az átválogatás ideje. Akadt olyan is, amitől szomorúan el kellett búcsúzni, mert vagy nem volt legalább havi egy árva bejegyzés sem, vagy egyszerűen érdektelensége és jellegtelensége okán átadta a helyét másoknak, illetve akadtak olyanok, akiket már egy ideje olvasok és mindenképp ajánlanám a többi látogatónak is olvasásra, mert tematikailag kötődik hozzám is, ugyanakkor érdekelheti is őket.
   Egyébként csigavér, rengeteg apróságon múlik a jó blog és még én is csak tanulgatom, kísérletezgetek vele, ezzel is halmozva a témáról szóló tudásanyagot. 🙂

  2. Palásti Imre says:

   Szerintem ne nőj fel. Marad olyan amilyen most vagy. tanulj és fejlődj de soha ne nőj fel.Egyébként megtalálod majd a helyes irányokat csak adj időt magadnak.

   1. balaaz says:

    “szerintem ne nőj fel…”
    Értem én, de azért azon kuncogok magamban, hogy így közel a negyvenedik életévemhez mit szólna ehhez a feleségem?xD Persze ez is összetettebb ennél nyilván…

 4. balaaz says:

  Ez a rongybicigli tényleg érdekes. Olyan igazi. A régebbi blogjai között is érdemes volt körülnézni, a verseit fellapozni. Kösz a tippet, majd be-benézek még oda szerintem. Ha nem “félnék” egy “bolondtól” letölteni, 🙂 akkor a játékát is kipróbálnám. Gyorsan szét is néztem még milyen blogok vannak zárt intézetekhez köthetően és persze találtam börtönblogokat (a rács mindkét oldaláról), de azok nem fogtak így meg.

  1. Árpád says:

   Bírom a Robomant, jófej, és tényleg érdekesek az írásai. Gyakran nem is kommentelek, mert éppen nem tudnék mit hozzászólni – jobb lesz, vagy ne add fel, stb – de inkább hallgatok és olvasom azt, meg próbálom átélni.
   Kijátszottam a játékot, talán még az elsők között és személy szerint jópofa, ugyanakkor nyomasztó a téma miatt. Régen imádtam az ilyen sztorira kihegyezett cuccokat. Őszintén remélem, hogy majd összedob még egyet, vagy többet 🙂

 5. Péter says:

  Óhh… Nos mindig jó látni, ha valakinek tetszenek az írásaim, és az ajánlót is köszönöm, de én azért egyszerűbbnek látom a helyzetet. =) A kritikáimra én élménybeszámolóként tekintek, ahol elmondom miért tetszett, avagy nem tetszett az adott anime, film, játék, akármi. Persze próbálok, amennyire lehet korrekt lenni, és objektív szempontokat felhozni, de végső soron, nálam az dönt egy kritika milyenségéről, hogy milyen hatással volt rám, az adott anime.

  Igyekszem olyanokról írni, amik valamiért érdekesek lehetnek, függetlenül attól, hogy végső soron nekem tetszettek e, avagy sem. Például a Medaka Box is olyan, hogy egy teljesen átlagos anime, ami nekem nem is különösebben tetszett, viszont azaz egész váltás, amit megléptek, és ahogy ezzel tönkretették azt a felvezetett koncepciót, ami akár működhetett is volna, az már érdemessé tette a kritikára.

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: