Zankyou no Terror / Terror Tokióban (2014)

6 thoughts on “Zankyou no Terror / Terror Tokióban (2014)”

 1. balaaz says:

  Á, nem. Nem jó, dobtam is. Bár mostanában egyre szőrősszívűbb vagyok, de akkor is. Nem hogy a filmrajongóknak nem ajánlható általában, de kisebb körben, az animációs filmek kedvelőinek sem. Az anime rajongóknak meg úgyis mindegy, minden szart összenéznek (én is).

  1. Szabó Árpád says:

   Némileg “magyarosnak” érzem a kommentet, melyben kinyilatkoztatás ugyan van, viszont érv és ellenérv nem igazán, így nem úszod meg, hogy rá ne kérdezzek: miért és mennyire rossz a te értékrendet szerint? (és mi számít jónak?) 🙂

   1. balaaz says:

    Bocs most nem. Erősen fogy a kedvem, türelmem. Sok éven keresztül néztem rengeteg animét, írtam róluk rengeteg érvet és ellenérvet és hogy mi és mennyire rossz, meg mi a jó. Ez az anime nem érdemli meg a fáradságot és a figyelmet – ha lehetne is elemezgetni a jó és rossz megoldásait. Ez persze kinyilatkoztatás, de nem (csak) a szubjektív értékrendem szerint.

    1. Szabó Árpád says:

     Your choice, amúgy meg relax, a sok feszültség nem tesz jót és mondjuk egy ilyenen nem is nagyon érdemes, hisz nem függ tőle semmi igazán lényeges. Inkább örüljünk a mai szép időnek – habár egy irodában eltemetve nem jön át az érzése, de hé, mindjárt ebédidő!

     1. balaaz says:

      mintha elküldtem volna, de akkor megint: Nem vagyok feszült, örülök és élvezem a szép időt! Most értem haza erdő-mező kerülő terepfutásból. 😛 Azt tippelem, hogy ma délután árnyékban is 30 fok körül lesz itt, délen.

Hozzászólás

%d blogger ezt szereti: